Äntligen

Jag har inte uppdaterat på länge men heller inte pysslat speciellt mycket.

Såg dock att kameran var full av kort som jag inte lagt ut så nu blir det en bild uppdatering.


Några nya Promarker-pennor

Ett kort som jag startade på i juni men som nu har kommit vidare till detta stadie. Det är inte färdigt ännu. Har en idé om att det ska bli min morfars grattiskort på hans 85 årsdag men jag har inte bestämt mig ännu.

Ett grattiskort där jag testat att embossa. Lärde mig då att man ska embossa INNAN man sätter på mer på kortet. Har också använt häftapparaten för fastsättningen. Har köpt färgade klammor. Finns billiga på Clas Ohlsson.

Det bästa som finns (enligt mig) för rengöring av stämplar. ME LOVE!!!


Ännu fler Promerker-pennor. En helt ny värld har nu öppnat sig och jag älskar att sitta och bara färglägga stämpelmotiv.

Håller på och gör ett kort just nu men det äär inte klart ännu. Lägger upp det senare.

Kimsan

nya stämplar

Jag har shoppat lite stämplar och igår satte jag mig och stämplade upp motiven för att se de ordentligt. Mycket nöjd med mitt val! Färglade också med Promarker-pennor. Det som inte fungerade så bra var att min svarta stämpeldyna har fått knäppen och plumpade på motiven :(

Lägger in bilder senare idag eller under helgen.

Tävlingskortet är klart så snart är det dags att få chansen :)

Kommer också att lägga in några nya länkar.


Kimsan

Nu var det ett bra tag sedan sist

Pysselrummet är klart & jag har börjat jobba där nere. Håller på att lära mig hur min varmluftspistol fungerar. Hur blir det bäst resultat och hur bränner jag fingrar & omgivning minst :)
Har inte embossat förut men har gjort några försök där en del blev bra & en del mindre bra. Men övning ger färdighet!

Jag har också, som ni sett, införskaffat en pearlmaker. Den håller jag också på att utforska och öva mig i att göra så stora pärlor som jag vill & framförallt på rätt ställen. Det går ju inte att ångra sig mitt i allt :(

Har nu stämpeltvätt & skrubbdyna & mina stämplar är som nya igen. Helt underbart. Rekommenderar ALLA att införskaffa detta. Det är inte speciellt dyrt heller. Hittade en butik (se tidigare inlägg) där dynan kostade runt 40kr.
Detta ger stämplarna längre liv & det blir betydligt fräschare att förvara dem.

Solen skiner idag så det blir nog inget pyssel just nu!

Kimsan

Present

Igår kom min kollega och vän J och hälsade på. Hon hade med sig en födelsedagspresent till mig. Det var massor av olika fina papper, blommor & blad, snören och diverse andra dekorationer. Jag blev SÅ glad!!!
Blev otroligt sugen på att pyssla men ännu går det inte riktigt. Stolen är färdigmålad nu, stolsdyna inköpt idag. Så imorgon borde jag kunna sitta vid mitt bord och starta upp pysslandet igen.

Kimsan

Nu när rummet är klart.....

......borde jag har massor av tid att pyssla. Så är dock inte fallet. passade på att fylla år igår och drog ner till Vingåker. Där hittade jag mitt nya projekt som ska vara i pysselrummet. EN STOL!! Har börjat skrapa den sedan ska den målas.

Här kommer lite bilder som jag missat att lägga in

Pysseldag hos familjen Larssons

Framsida. Jag har stämplat order "bebis" med vitt. Tyvärr syns det inte så bra på bilden.

Framsida

Insida

Födelsedagspresent från sambos barn


Shopping på Panduros 70% rea!!

Mina nya Magnolia stämplar. Tyvärr blev bilden lite rumphuggen

Shopping från www.stampelstudion.se

Så här såg Pysselrummet ut INNAN:

Snygg vägg? NOT!


Det OTROLIGT vackra taket. Vem målar/laserar i denna färg????

Så här ser Pysselrummet ut NU:

Som ni ser är allt inte riktigt klart ännu. Fondvägg i gammelrosa och övriga väggar i ljusgrått. Har klistrat dit en blomranka för att få mer liv i tapeten. Kommer att ge mig på fler projekt för att öka "livsgnistan" på väggarna.

Här står allt pysselmateriel i en salig röra och väntar på att skrivbordet ska sättas upp. Vi kommer fästa den ena sidan i väggen och den andra sidan får ligga på bocken som syns på bilden.

Kimsan

RSS 2.0