Grattiskort

Framsidan
Mer lyckades jag inte få in med MacBook
Kimsan

I dag ska jag se om det går att visa er något

jag ska ner i pysselrummet och fota lite saker och se om jag sedan kan få in det på den här datorn. Har gjort flera grattis-kort då jag har en hel skock med människor som fyller i dessa tider.
Kimsan

REA

Idag var jag på mellandags rean och tur som jag hade sålde Tiimari ut alla sina saker med 70% rabatt. Hade jag vetat det hade jag åkt ner mycket tidigare då scrapbooking-hörnet var väldigt utplockat när jag kom. Men det blev en del kuvert. det är alltid bra att ha till de kort man gör. Sen blev det lite julkortsdekorationer.
På Panduro köpte jag lite julpapper. De får komma till användning när det blir dags att göra julkort igen.
På Ikea hittade jag små julgranskulor och mini-glitter som jag tänker dekorera julkorten med. Det är kul med nya idéer. På så sätt kommer man vidare i sitt skapande.
Nu ska jag ner till pysselrummet och plocka i ordning och varför inte göra ett kort eller 2.
Kimsan

GOD JUL

GOD JUL
Ta er tid att pyssla lite under ledigheten. Det tänker jag göra!
Kimsan

Jag skulle ju visa så mycket

I all stress kring avslutningen, betygssättningen och sorgen efter morfars bortgång  så glömde jag fotografera de 3 kort som jag gjorde till kollegor och chef samt julpåsarna som mina elever fick. SKIT & PANNKAKA!!!

Kimsan

Jag har en del att visa men det går inte ännu

Igår gjorde jag iordning 3 stycken kort som ska användas på avslutningen.
Elevernas julpåsar är klara.


Kimsan

Beställningskort

En kollega till mig bad mig göra ett kort till hennes mamma som fyllde 60 år.

Kimsan


Jag fick lite motivation

Det händer mycket just nu och det som är mest jobbigt är att min kära morfar snart kommer att lämna oss i familjen. Det gör att stunderna nere i pysselrummet blir färre & färre och oftast får jag ingenting gjort.

MEN igår så fick jag en stunds motivation & jag började att göra en överraskning till mina elever i min klass. De ska få en liten pysslad sak när de går på jullov. Kan tyvärr inte visa ännu då vissa av dem kanske tittar in här :)

Kimsan

Jag har inte pysseltorka, bara ont om tid

Se kimsansfunderingar.blogg.se

Så får du veta varför

KImsan

RSS 2.0