Nu är det färdigt!!

Rummet är färdigrenoverat & vi har börjat att plocka in möbler & pysselsakerna. Nästa vecka ska vi montera skrivbordet & efter det ska väggförvaringen upp. Så det är lite kvar innan allt pyssel är på plats & jag kan börja jobba där inne. Lägger ut bilder efter helgen på hur rummet såg ut innan & hur det ser ut nu.

ENORM skillnad :)

Kimsan

Rea på Panduro

Jag följde E's råd att kolla in på Panduros superrea. Det var väldigt urplockat men jag hittade 2 stycken papper, en del dekorationsfigurer samt färgade häftklammer till häftapparaten. Jag var nöjd när jag gick därifrån.

Besökte också Tiimari och införskaffade där 2stycken häftapparater, en normal & en liten.

Pysslandet blir lidande nu när jag renoverar men jag har färglagt mina nya stämpelmotiv. Grafitti Edwin är supercool!!


Detta åkte idag iväg mot en blivande jubilar!!!

Kimsan

Operation renovering

Tak målat
Lister målat
Dörr målat
Gips uppsatt.
Gips spacklat
Spackel slipat
Väggarna limmade
Tapeterna uppsatta
Golvet lagt
Golvsockel & hörnlist målade
Golvsockel delvis uppsatt

.......imorgon ska vi göra klart & börja möblera......

Snart kommer det en tävling

Jag & min syster kommer att ha en utlottning av ett kort på hennes blogg. Så håll utkik.

Jag håller på att pyssla ihop kortet nu. Måste bara konsultera syster innan vi släpper det!

Kimsan

Pysseldag med underbar present

Har varit och pysslat med N idag. Jag fick inte ihop så mycket men jag blev rätt så nöjd. Lägger in bilder imorgon. Då pysslet är nerplockat så fick jag inte med mig så mycket saker och jag orkade inte släpa alla papprena så det vart att pyssla med 15X15 papprena. det gick det också. fast det hade gått bättre med andra kortstommar.

N satt och färglade stämplar med mina ProMarkers. Hon kämpa tappert :)

Fick en födelsedagspresent av barnen idag, ProMarker-pennor. Så jag var tvungen att direkt färglägga några stämplar. Mest glad blev jag för pumpkin & canary. Men jag uppskattade presenten mycket!!! Nu kan jag variera mina motiv mer.

Kimsan

Senaste alsterna

När nu pysselrummet är mer eller mindre ihop packat så har jag bara pysslat med de nyinköpta sakerna samt några uppstämplade motiv som jag lyckades komma åt. Stämplarna är från magnolia och hÄnglar & stÄnglar. Färglagda med Promarkers.

Framsida

Insidan.
Detta kort har en bestämd adress.

Framsida

Insida

Framsida

Insida


Kimsan

PYHobby

Som jag skrev så har jag gjort en beställning hos PYHobby.


Detta är förklistrade papper 15X15cm. Jättesmidiga att använda. Jag har använt nästan alla av dem redan :)

En gåva från PYHobby. 15X15 ark, en clearstamp och lila blommor

Brads i diverse olika färger. Förpackningen innehåller både stora & små, vilket jag tycker är kanonbra. Pappersblommor, Rhinestones (förklistrade) samt stickers-bokstäver.

Kimsan

Abstinens på hög nivå

Idag bara kunde jag inte vara utan pyssel! Det formligen kliade i fingrarna. Så nu i kväll satte jag mig och färglade några stämpelmotiv och fortsatte sedan med att göra ett kort med bara saker från PYHobby. Visar det imorgon.

Provade min hörstans och det fungerade prima!

Imorgon blir det fortsättning av projekt måla tak!

Kimsan

Ett paket på posten

Innan jag åkte ¨på semester så gjorde jag en beställning på PYHobby. Så det låg här på ICA & bara väntade på att jag skulle komma hem.

Imorgon startar renoveringen av pysselrummet på allvar.

Kimsan

Nu ligger pysselsakerna i lådor :(

Jag kom på att jag inte har plats att ha allt pyssel framme under renoveringsperioden så jag har plockat undan och packat ner det jag tror att jag kan klara mig utan. Ska bli kul & se om det kommer fungera eller om jag kommer börja riva i lådorna efter saker :)

Sambo ska hjälpa mig att lyfta ut bokhyllan idag så jag kan ställa in de saker som är nödvändigast att ha framme.

Jag ska fota rummet när det är helt urplockat så ni får se en FÖRE bild. Just nu är det graffitti på väggarna :(

Kimsan

Renovering

Just nu håller jag på att plocka ur alla saker ur pysselrummet. Rummet ska få en ordentlig ansiktslyftning med nytt golv, nya tapeter och målning av alla trädetaljer. Ska ta lite före & efter bilder. Kan vara roligt att se vad som händer.

Jag har plockat lite med pysselsakerna idag, sorterat lite blommor. Jag har köpt en ny förvaring till mina blommor, fick inte plats med mina stora blommor i min andra förvaring.

Jag kommer inte att plocka undan pysslet under renoveringen utan bär ut det till ett annat rum i huset. Hittade en jättefin hylla på IKEA igår som jag vill ha. Det är Liatorps vägghylla, vit & lite gammeldags. Precis som jag vill att rummet ska vara.

Kimsan

lite smått & MYCKET GOTT


Var på stan & shoppade lite i pysselaffären som finns där. Blommorna var dyra men otroligt fina.

Några Traderavinster

Några fler Traderavinster. Många blommor blir det!

Närbild på stämpeln. Så cool!!

Kimsan

Mera bilder

Som jag skrev här för några dagar sedan så har jag ägnat min tid åt att färglägga uppstämplade motiv. Här kommer lite resultat, tyvärr så är min kamera urkass så bilderna blir suddiga.
Magnoliastämplar alltihopa. Jag älskar de motiven!!!!

Bilder
Som jag skrev för några dagar sedan så var jag på ÖB och titta vad jag hittade. De två första bilderna visar vad som var i ett paket. Jag tror att de tog 19kr eller något liknande. Jag har redan använt en hel del. Det går bra att ta delar av papper som egentligen är tänkta att vara helsidor. Ibland blir det lite trixande MEN det viktigaste är nästan att tänka på att man ska spara så att de går att använda resterna.

Bild 3 visar förklistrade bårder, de var finare i verkligheten, stickers med blommor (tror att de kan bli störtsköna om man använder de som 3D-bilder) samt lite 3D-bilder (bröllop eller kanske bara fest).

Jag var nöjd och framförallt blev jag inte ruinerad.

Kimsan

Färgläggning

Idag har jag övat mig på att färglägga med mina ProMarker-pennor. Det är inte så svårt men jag har inte så många färger ännu så motiven blir rätt lika. Lägger in bilder imorgon. Det tar otroligt lång tid när man färglägger men det blir bra och det lyfter stämpelmotiven enormt mycket.

Fick hem 2 stycken Magnoliastämplar idag. De kommer på bilderna imorgon. Har provstämplat & färglagt dem också.

Har piffat ett kort till min far idag. Kom sedan på att jag måste göra ett kort till min kära vän A som fyller 30 i sommar.

Köpte lite saker på ÖB igår som var riktigt roliga, Bilder kommer imorgon.

Kimsan

Tips på bra pyssel

www.pyhobby.se har fått in mycket nya, fina saker till bra priser.
www.karlssonsscrapperi.se har rea på papper.
www.papperssvalan.se har bra priser på ProMarkers

Kimsan

Pysselväder de luxe

Ute lyser solen med sin frånvaro så vad vore väl bättre väder att pyssla i! Men jag har ingen inspiration alls.

Gjorde födelsedagskort till sambos barn, som snart fyller år, igår. Eller rättare sagt, jag tog två färdiga kort som inte ännu fått någon text och satte text på dem. Inte så extremt avancerat men men det blev helt okej. Lägger ut dem när de fyllt år.

Bröllopskortet blev mycket uppskattat. Dock fick jag inte se reaktionen personligen då det var ett litet bröllop med bara de allra närmaste men jag fick ett vidarebefodrat sms.

Ska försöka ta tag i ett kort till min far som fyller år här i juli. Vet inte riktigt vad men det blir väl något :)

Min kollega M och jag sa sätta oss och pyssla någon dag, när hennes sambo har semester. Det är alltid lika roligt att vara där. Fast jag sitter mest och gapar över alla hennes olika saker. Det är som att komma till pysselhimmelen!!! Ska kolla om hon inte har några blommor att sälja till mig. Jag har blombrist!!!

Sedan ska jag nog pyssla med N här i veckan. Ska bara hitta en dag som passar oss båda. Alltid lika kul att komma dit och inspireras av andra.

Kimsan

bilder


Till mammas väninna på hennes 60-årsdag. HURRA!!!

Till brudparet på deras bröllopsdag IDAG! GRATTIS!!!!

Framsidan

Insidan

Kimsan

Det var det där kortet

Imorgon kommer jag att lägga in en bild på bröllopskortet som jag gjort. Den stora dagen är imorgon så då jag släppa ut det.
Vet inte vad som hände med texten förra gången men nu verkar allt vara som vanligt.

Städade pysselrummet igår och gjorde iordningen en "säljlåda". Hittade en hel del som jag inte använder längre eller som jag inte använt alls...och inte kommer att göra heller.

Imorgon ska jag börja med lite grattiskort till sommarens alla jubilarer.


Kimsan


Jag har gjort ett bröllopskort

Jag har gjort något med textstorleken vet inte vad eller hur?


lite av varje
Lite av allt nytt som kommit i mina ägor

Kimsan

Kameran är igång så idag kommer det kort!!

Kolla in senare idag så får ni se lite nytt!!

Idag blir det bröllopskort och färdigställande av dopkort

Det slog mig igår att det är ett bröllop på söndag som jag kanske skulle uppmärksamma med ett kort. Som tur var så har jag ju fått hem mitt brudpar så det är väl bara att sätta igång & stämpla samt färglägga. Har också lagt ut allt som ska vara på dopkort nr 1 så jag ska färdigställa det idag. Har tyvärr inte fått tag i beställaren så jag får göra som jag tror hon vill ha det! Men först ska jag uträtta en del saker. Kimsan

RSS 2.0