60-års kort

Igår kvällen drog jag mig ner i källaren för att pyssla ihop ett kort till min mammas väninna som fyller 60 år till helgen. Kortet går i lila. Lila cardstock, ett lila/vitt papper som jag rev med edge scrappern och tonade kanterna med chalk. Knölad också ihop papperet för att få det oregelbundet. På detta fäste jag en stor vit blomma från Creative Club-paketet som kom igår. I blomman satte jag ett stämpelmotiv som jag färglagt med ProMarker-pennorna. Jag stämplade också in 60 i ena hörnet med VersaColor "Vanilla", det ser ut som om det står i papperet som en vattenstämpel. Avslutade med att blinga med lila rhinestones i varje hörn.

Vad mycket lättare det hade varit om jag haft kameran och lagt in en bild :)

Kimsan

Så sjukt varmt...

Har varit hemifrån hela helgen och haft det otroligt skönt. Doggsen har i stort sett roat sig själva och jag har gassat i solen. Jag har t.o.m blivit brun på benen :) Men har en rand efter skorna eftersom jag gått i mina PUMA hela helgen. Klantigt att inte ta med sig flip-floppen.

I fredags innan jag åkte städade jag och organiserade om i pysselrummet. Blev riktigt nöjd!

Hittade sedan Magolia.nu , hesida för alla Magnoliastämplarna. Man kan prenumerera på stämpelpaket, gissa om jag vill det!!! Ska ta mig ytterligare en funderar innan jag anmäler mig till det. Har ju Creative Club som kommer en gång i månaden men jag kanske ska byta bort den mot nya stämplar varje månad.

Det som jag tycker är viktigt är att jag använder de nya sakerna så de inte blir liggande. Blir ibland lite för mycket pysselinköp och detta resulterar i att sakerna blir liggande, ibland inte äns uppackade :(

Kimsan

Fortsatt soligt

Idag måste jag ringa upp Dopkortsbeställaren för att få mer detaljer om hur hon vill att kortet ska se ut. T.ex. om det finns önskemål om någon speciell färg, text eller så. Jag började spåna igår och det känns som jag har en tanke om hur det ena kortet ska se ut. I min tanke går kortet i rosa med band med bäbisfötter på, ett sigill med orden: Min dopdag.

Pysselrummet är i kaos just nu och vore det inte för att det är granne till gud så skulle jag få total knäppen :) Nej slut skämtat. Jag måste städa där så att det går att jobba ordentligt.

Kimsan

solen skiner och det finns andra saker att göra

Det är ju så att när man är ledig och solen skiner så pockar andra uppgifter på. Solinhämtning så att huden får en annan kulör än den nästintill genomginliga som den haft hela vintern, ogräs som ska rensas bort mm.

Igår for jag ner på stan för att handla en köksklocka och upptäckte då att Panduro har rea. NICE!!!! Shoppade 5 stämpeldynor för bara 14kr/st. Hittade också Embossingpulver, akrylkloss, band med rosa barnfötter på och lite annat smått och gott.

Tog mig också till Clas Olsson för att införskaffa en DYMO, barnvarianten kostar 89kr och 2 stycken refilband 39kr. Mycket bra priser tycker jag.

Då E har tipsat mig om att det finns rhinestones (förklistrade) på Korthuset så gick jag även dit och hittade några förpackningar. Det är konstiga motiv men enligt E går det jättebra att klippa isär och använda stenarna varför sig eller ett par stycken på rad. Ska testas!

Jag vill bara, återigen, tala om att Magnoliastämplarna är underbara. Har shoppat några nya och hoppas att jag inom en snar framtid kan visa motiven här.
Datorn är fortfarande död och att få in kameraprogrammet i min uråldriga laptop är som att få min kära mormor att lära sig SMS:a, det går INTE!

Nu ska jag snart hämta N för vi ska rensa lite rabatter ihop.

Kimsan

Diverse

Några nya Magnolia stämplar har inhandlats samt en annan stämpel med motivet en flicka med ballonger.
Sedan har jag köpt ett döskalle & piratpaket. Diverse saker som N ska ta del av i morgon.

Midsommar

hemma igen efter firande med släkten. En trevlig helg!

ProMarker

Igår kom mina första ProMarker-pennor och min edge scraper. Inköpta på papperssvalan.se. Givetvis var jag tvungen att testa dem direkt. Det blev så himla bra!!!

Fick ett mail på FB från goa Anna som tackade så mycket för:
Jag blev jätteglad att hon gillade kortet.
Sedan har jag gjort iordning ett kort till min mormor & morfar som firar 60-årig bröllopsdag idag. Stommen är detta kort men sedan har jg satt text på det & gjort iordningen en fin insida.


Jag mina kollegor kort på avslutningen.

Detta fick M, min pyssliga kollega :)

Detta fick J, min badmintonspelande kollega & skrivbordsgranna :)

Nu ska jag sätta igång dagen för vi ska ut i skärgården till mm & mf

Kimsan

Ny beställning

Idag fick jag en beställning på dopkort. Måste ge mig ut i djungeln av bebis för att få lite inspiration. Har hittat några fina papper som jag tror kan bli riktigt bra. Korten ska inte vara klara för än om 1 månad så det känns rätt lugnt :)

Kul att fler har hittat till mina alster och uppskattar dem. Det gör mig glad!!!

I morgon är sista jobbardagen så sedan ska jag pyssla lite extra....innan det är midsommarfirande.

Kimsan

Idag...

...har jag varit på Biltema för att inhandla ny dubbelhäftande tejp. Det är den bästa som finns på marknaden och billigaste!! Den enda nackdelen (om man nu kan kalla det nackdel) är att när den fastnat så går den ej att ta dän. Var sedan inne på Nisses och shoppade några stickers. Jag gillar att använda stickers som 3D figurer. Jag klistrar dem på en kartonbit och mha distanskuddar så blir det mer liv i kortet.

Idag ska jag ner och pyssla ihop ett kort som sambo ska ge en kollega på jobbet. Har grunden klar men kortet ska göras mer speciellt till just den personen. Jag får fota det när jag är klar och sedan sätta in kortet här när datorn är okej igen. Tror att det kommer att dröja ett tag tyvärr. Vi är i valet och kvalet om vi ska köpa ny eller inte.

Har inhandlat Pro Marker-pennor nu så jag kan börja färglägga mina stämplar. Gillar det skarpt!!
Har också beställt en edge scrapper. Den föstör kanterna på papprena och gör att det blir struktur men också lite "gammalt" känsla. Jag tycker den är kanon då jag ofta vill använda liknande färger på mina cardstock och mina papper och det lätt flyter ihop. Får man en ordentlig kant  som också kan färgas med chalk blir resultatet kanon.

Kimsan

Pysseltiden lyser med sin frånvaro

Efter en intensiv vecka så fortsätter en intensiv helg.

Jag vill inget hellre än att sätta mig och pyssla lite men tiden räcker inte till.... :(

Idag ska jag till N för att fira henne lite, hon tog studenten igår!!!

Kimsan

tiden bara rinner iväg

Pysslet jag hade med mig till M står fortfarande kvar i påsen. Jag har inte haft tid eller ork att ta tag i det. Hade avslutningsmiddag igår på skolan och idag var det skolavslutning. Snart startar sommarlovet och då ska jag renovera pysselrummet. Ska bli kul att få riktig ordning i det.

Jag har beställt nya saker idag :)


Kimsan

pyssel med M

I dag var det då dags att pyssla ihop lite kort till kollegor som fått barn samt några andra kort. M hade redan gjort några kort så jag satte igång att testa Pro Markers för att färglägga stämplar...himla kul och det vart fint. Giraffen med baksmälla som ni kommer att kunna se så fort jag får igång kameraprogrammet.

Sen gjorde jag kort till rektorerna. Det var rätt bra!

Min huvuduppgift var dock att stansa ut MASSOR av bokstäver!

Ny stämpel i mina ägor :)

Kimsan

datorn är död

Vår  kära gamla vän har nog gått i från oss idag så nu kan jag inte uppdatera några bilder på ett tag.

Kimsan

Från början till slutet

Här kommer veckans alster samt nytillskott:


Diverse Traderavinster

Inte färdigt ännu

Rosa är färgen med stort F. Ett enkelt kort men jag är nöjd.



Nu kommer gårdagens alster

Ett enkelt kort som ska kompletteras med text när det är bestämt vad det ska användas till.

E har fått mig att inse att mindre kort också är något att satsa på. Detta kort talar sitt tydliga språk!



Ännu inte färdigt





Detta var gårdagen. Nu väntar bara uppackning av pyssel med det får jag göra efter jag varit på jobbet.

Kimsan

I dag smäller det

Igår var en pysseldag utan dess like. Jag var hos N & N & J och där var också E. Vi startade ca 16.00 och jag åkte därifrån 23.00. Under denna tid blev det mycket prat, skratt och pyssel. Jag hade riktigt flyt vilket resulterade i 9 kort!!!!
Shit pommes frites!!

Ska uppdatera och lägga in kort i kronologisk ordning.

Jag gillar verkligen att pyssla med gänget. Detta är något som vi måste göra till en vana eller vad säger ni tjejer???

Kimsan

viktigt till 1000

Detta måste göras inom en snar framtid:

* göra klart beställningen på midsommarkort
* lägga in bilder på inköpen från denna vecka
* Skicka hemlig kortet  så jag kan visa det här
* Göra kort till avslutningen med M
* Pyssla med N & N & J och ev. E
* Strukturera upp pysselrummet.....igen... :)


Men innan allt detta så har jag häcken full av jobb och åter jobb

Kimsan





Pojkarna P

Varje år i juni så dras mina tankar mer eller mindre till POJKARNA P. Vilka är då dessa män som får min hjärna att snurra för fullt och mitt hjärta att känna saknad. Det är de som fick mig att leva! Nu fyller de år i juni och jag har snart pysslat ihop deras kort. Men Pojke P fyller i övermorgon och befinner sig i USA, hur har jag fått ihop det???

Ska skicka det imorgon och hoppas att någon snäll varelse vidarebefodrar det snabast möjligt.

Nu ska jag snart till jobbet.....

Kimsan

Tradera

Har budat och vunnit nya stämplar. Dessa kom idag samt en die (frame). Har stansat ut ramen men ännu inte använt stämplarna.

Solen skiner & jag gör julkort :)

Det är så varmt så jag knappt orkar att skriva detta inlägg. Sommaren har verkligen kommit och vad pysslar jag då?
Jo, julkort!!
Kan verka konstigt med min kollega J har lagt in en beställning och jag tog tag i den på en gång. Har gjort 2 av 3 nu och jag hoppas att hon tycker att motiven är bra.

Det är tokmycket på jobbet nu och detta gör att jag mer än någonsin måste pyssla. Jag måste bort från stress och kaos till  min strukturerade värld där ingenting (förutom kräkhundar) kan störa mig!!!

Jag ska ner nu igen........

Kimsan

RSS 2.0