ommöblering och sortering

Dagens pysselaktivitet har varit att sortera papper och lägga in dem i de fack i pappersmappen som de ska vara i. Det tog ett tag men det blev bra. Det fick mig också att inse att jag inte är i behov av mer papper :) .


Här är min nya familjemedlem med namnet Buster. Funkar prima ballerina!!

Samtidigt som jag skickade efter passade jag på att köpa hem lite nya stämpeldynor, julpapper, cardstock samt stickers.

På Korthuset igår blev det deras julpaket samt en påse med guld och silverpapper. Nu ska här göras julkort :)

På Panduro blev det ytterligare en pappersmapp, en limpenna, dubbelhäftande tejp supersmal samt ett klippark.

Ska kanske gå ner i källaren och pyssla för här på ovanvåningen är det grotesktvarmt just nu.

Kimsan

Pysslandet på is

I onsdagskväll kom N&N&J på besök för att hämta sina saker som vi beställt. Jag hade stora planer på att lägga upp nya bilder här men min äldsta hund blev dålig i går morse och jag fick åka akut till Strömsholms djursjukhus. Fick sitta där hela förmiddagen för att sedan åka hem utan hund. Så igår var jag inte upplagd för pyssel eller uppdatering.

Nu är han hemma igen och mår efter omständigheterna bra. SKÖNT!!!

N&J passade på att stämpla upp motiv när de var här. Mycket Magnolia blev det.

Jag har införskaffat mig en Cuttlebug så nu har jag en stans till övers. Funderar också på att göra mig av med ett alfabet. Använder det inte så mycket.

Nu ska jag natta hundar. Imorgon komemr det bilder på inköpen och självklart BUSTER!!

Kimsan

nya alster


Kort med stämpel (tror att det är hänglar & stänglar), blomma (stickers från Panduro), pappret vet jag inte vad det är. Lite bling på pappret.

Har ju fått beställning på julkort och fick en idé som jag ville testa. Detta är resultatet.
Papper från Creative Club, stickers från ICA, band och stjärnor från Rusta.


Ett äldre alster som jag piffat lite för att eventuellt skicka.

Ännu ett försök till förändring och användning av nya material. Stämpeln (en Magnolia), papper från Creative Club, mesh, blommor från PYHobby & Stämpelgården. Brads från Karlssons scrapperi.


shopping

Har shoppat lite nya saker för att testa nytt.

Mesh-rullar, det är självhäftande nät som man kan dekorera orten med. Något helt nytt för mig men som jag tycker verkar bra. Det är så himla svårt att fästa saker snyggt så då är det ju toppen när det redan finns "fästanordning" :)

Några papper med födelsedagstema. De är fina i sig och kanske lite svår dekorerade men men.... Jag gillade dem skarpt. De är 15x15cm så det passar perfekt till mina kort.

Ytterligare lite papper 15x15cm. Tjejtema! Ska göra ett kort till min lillasyster (den minsta) av ett av papprena för det är så HON!!

Får se om jag kommer ner till pysslet idag. jag och sambo har köpt den nya Wallanderfilmen så det kanske blir filmtajm istället.

Idag var jag på möte med rehab och min egenhändigt påhittade terapi PYSSLET visar sig ge goda resultat för min hälsa. Ska försöka få med det i min medarbetarplan på jobbet.... FNISS!!!!!

Kimsan

Dagens pyssel

På eftermiddagen drog jag mig ner i källaren för att plocka iordning lite och piffa ett kort som jag hade tänkt att skicka i veckan. Lägger in ett före och ett efter kort eventuellt under kvällen.
Fick sedan lite idéer så jag knåpade ihop ett kort med lite bling på. Hittade ett papper som jag tog en del av där det var blommigt och så blingade jag varje knorr. Ni får se senare.

Det sista kortet blev ett julkort som är beställt.

Kimsan

Nattinatt

Pysslet står fortfarande i påsarna.

Tackar för alla snälla kommentarer på FB, lämna gärna ett avtryck här också.

Mitt pysslande satte igång för cirka 1 år sedan. Jag hade innan gjort lite julkort men efter att ha fått napp på lite andra saker så satte jag igång. Mitt pysslande går i vågor men jag finner alltid en harmoni när jag pysslar. Det får mig bort från tid & rum & får mig att koppla av min annars turbulenta vardag. Vet inte om terapi är det bästa ordet men helt klart ger det samma effekt!

Kimsan

Pysseldag-helt underbart!

13.00 kom jag ut till N&N&J som idag gästades av E. Det var dags för pysselträff vid matbordet "Aset" (IKEA får lov att döpa om det till det).
Det började lite trevande för mig eftersom jag inte hade någon som helst idé men efter ett tag så släppte det och jag fick lite flyt.
N gav mig utmaningen att inte använda ROSA och det var jättesvårt. Det resulterade i ett regnkort med min nya stämpel från Magnolia. Korten som gjordes efter blev inte heller rosa men otroligt fina. Förutom mitt misslyckade med stämpelbården men det man inte ser vet man inte om. Jag har gömt misslyckandet med ett band.


Bad N välja ett papper åt mig och detta valde hon. Tyckte att det var lite svårt att kombinera men är nöjd med resultatet.

Nya Magnolia-stämpel, papper från Tradera.

Nya stämplarna med höna & tupp, papper (vinst på Tradera), blomma från Stämpelgården.

Gjorde ett litet gulligt kort till sambo. Blommorna från PYHobby.se, band från Timarii

Nu har jag 2 stora påsar att plocka upp men jag vet inte om jag orkar ta tag i det idag.

Kimsan

Nu har här pysslat!

Första kortet är från i veckan när jag besökte N & N & J

Det vart sådär lite som vanligt, pluttinuttigt, men det är ju jag!!
Nu på kvällen valde jag pysslet framför tv:n och det resulterade i följande alster:

Ett morsdagskort till sambos mamma. Pappret inköpt på PYHobby.se

Kortet (stommen) kommer från månadspaketet i Creative Club. Stämpelmotivet har jag fått.

Även denna kortstomme är från månadspaketet från Creative Club. Stämpelmotivet har jag fått. Pappret inköpt på Tradera. Bokstäverna (cardstock) är från Magdas scrapbooking.

Imorgon bär det av till N för lite pyssel med henne och några till. Hoppas att jag är taggad för socialt umgänge....

Nu ska jag gå och hälsa på John Blund

Kimsan

inget pyssel i sikte

Idag har jag varit hos veterinären med min ena hund så nu är han ögonlyst. Gårdagen var jag urseg hela dagen så jag kom inte ens ner till pysslet.

Ska bege mig neråt efter jag ringt N och kollat om vi ska pyssla imorgon.

Kimsan

Ännu en dag med nya intryck

Idag kom månadspaketet från Creative Club. Det var många intressanta saker i det. Någon skum lera som ska bli som skumgummi när den torkar. Det måste jag testa i helgen! Sen var det en del kort med kuvert och det passar bra då jag har några beställningar.

Nu på kvällen har jag varit hos N & N & J, N håller på att göra studentkort och behövde stansen så då åkte jag ut dit. Jag pysslade ihop ett kort. Lägger upp det imorgon eller nått.

Fick hem 3 stycken stämplar också samt 80 stycken uppstämplade motiv. Nice!!!

Imorgon ska vi ha gäster och det ska bli kul men jag skulle hellre pyssla. Mitt sociala är inte på topp.... :(

Kimsan

måndag

Idag kom det hem 3 stycken nya dies.
Fjäril & trollslända
Ram
Blad

Ska stansa upp några motiv och lägga ut här sedan. Har också vunnit slämplar så att jag kan göra ett speciellt kort till min mamma. Ska bli så kul!

Kimsan

lyckliga lördag

I veckan fick jag hem nya papper som jag vunnit på Tradera. Nice!


Pappret är en gåva från Hobby & hantverk. Stor blomma från CC, liten blomma från PYHobby. Bokstäverna från Sex and the city-paketet.


Bebis-kort till ny anlända pojkar. Pappret från Hobby & hantverk.


Papper från PYHobby

Idag ska jag ut och fara med min mamma & min faster. Det ska bli såå kul.
Har städat pysselrummet så att det går att gå in där.

Kimsan

Nya intryck

Igår kom det hem ett paket som var inköpt hos hobby & hantverk. Jag hade shoppat cardstock på rea samt en stämpel och lite till. Detta gjorde att jag fick lite nya intryck!

Jag passade på att göra klart kortet till min faster. Sedan gjorde jag ett kort till en kollega som nu fått sina TRILLINGAR! Det vart ett gulligt kort :) . Lägger ut det när det kommit fram. Gjorde också ett YIPPIE-kort, kanske till en student eller någon annan som lyckats!

Ska ner och fota och trixa lite idag efter middagen.

Kimsan

nu har det hänt något!


Shoppingrundan i lördags resulterade i detta. En hel del olika sorters & färger kartong. Några "gör-egna-kort"-saker, papper på Panduro eftersom de hade 30% rabatt. Inhandlade också en ny sax & en syl.


Vi var bjudna på kalas i söndags och då passade jag på att "piffa" ett kort till födelsedagsbarnet. Tyvärr fick jag aldrig höra vad hon tyckte om det :(

I helgen vart det flera olika kort. Blommorna är från PY Hobby & Stämpelgården. Bokstäverna och klistermärkena är köpta på Panduro.

Ännu ett grattiskort. Gillar färgerna skarpt!

En kollega frågade mig om jag kunde göra ett "midsommarkort" så jag började spåna på hur det kunde se ut. Tycker att detta blev riktigt somrigt. Pappret har jag köpt på Tradera, blommorna kommer från PYHobby, flickan är urklippt ur ett papper från Panduro. Bokstäverna är stansade i QK-tången, typsnitt Zoe.

Ett riktigt rosa kort som från början var totalt misslyckat eftersom jag försökte göra något kul med kanterna. Det slutade med att jag skar bort "försöket". Blingade lite! Pappret inköpt på Tradera, blommorna kommer från något "gör-det-själv"-kit från Tiimari. Bokstäverna är från "Sex and the city"-paketet på magdas scrapbooking.

Ett försök att göra något nytt. Blomman från Creative club-paketet, brads från PYHobby. Kanin från Tiimari.
Jag ville göra något helt nytt men det blev inte som jag tänkt mig riktigt. Men övning ger färdighet. Kanske har du något tips!

Kimsan

när det händer, så händer det!

Ha precis landat från jobbet och gick in på FB för att kolla läget. Ny beställning på kort! Yippie!!! Tog min dagliga runda på Tradera. Nya bud! Yippie!! Måste förresten in och kolla om jag vann de die jag bl.a. bjöd på.

Idag ska jag ner och fota lite saker som jag gjorde i helgen.

Kimsan

sur söndag

Jag  hade tänkt att jag skulle pyssla idag och göra klart några kort men livet ville något annat med mig.

Pyssling fredag

Jag orkade inte titta på hockeyn så jag satte mig och pysslade istället.

Detta kort kom till när jag väntade på att middagen skulle bli klar.

Jag hann under kvällen göra 2 stycken grattis-kort och en "piffning" av ett gammalt kort som nu ska användas.

Jag fick en beställning på kort igår. Blev så glad!

Kimsan

Zoe

Idag kom det ett nytt alfabet till min Q K -tång. Zoe heter "typsnittet". Har passat på eftersom jag slutade tidigt att sätta på foamen och knipsa bokstäverna med tången så nu är det fit for fight.

Måste ner på stan i morgon och inhandla lite kartong så jag kan göra kortstommar. Mina är nästan slut och jag behöver fler. Helst rosa!!! Jag har en förmåga att bli sådär lite gullipluttig med mina kort.

Kimsan

Kort till kollegan & nya inköp

Hejsan!

Torsdagen är här, min värsta dag på jobbet, så idag måste jag bara pyssla för att få ro i kropp och själ.

Igår kom paketet från Karlssons scrapperi.

Fina papper med urhärliga färger. Brads i matchande färger. Bebis-stämpel och clearstamps alfabet (stora & små bokstäver)

Sen har mitt kort kommit fram till min kollega som fått barn.

Är riktigt nöjd med detta kort. Det vart lite vårigt och så med matchande text.

Nu ska jag ner i rummet och plocka iordning sakerna som jag hade med mig till N&N igår och sortera in de nya sakerna.

Kimsan

En trevlig kväll med pysselanda

Var hos vänner i Tillberga och firade N som fyllde år. Innan jag åkte dit ringde de och sa TA MED STANSEN & ALFABET! Givetvis packade jag ner tången, mina alfabet och lite andra dies samt skärmaskinen och sedan bar det av. Tror vi stansade konstant i 2 timmar. En liten baksida med detta underbara pyssel.Detta hade jag gjort till N. Stämplarna från PY Hobby, papper från Tiimari och blommorna från kollega M.
Hon vart glad för kortet och pysselsakerna.

Idag kom det saker från Karlssons scrapperi och jag lägger ut bilder imorgon.

Nattinatt
Kimsan

Några nyheter

Har fixat med kameran idag så jag kunde plåta lite kort som varit klara ett tag. Måste fixa en ny kamera!!!

Pysslade lite på morgonen men mest blev det lite plockande i de olika förvaringslådorna för att plocka ihop en liten present till N (i N & N) som fyller år idag. Vad kan vara bättre än lite pysselsaker???? :)

Var för någon helg sedan hos N &N och pyslade. Det blev 4 kort.

Det första finns det en lång historia om men som kanske inte är sååå intressant för er. Men jag kan säga så mycket som att jag svor en hel del för jag gjorde fel så extremt många gånger.

Det andra blev ett födelsedagskort till min lillasyster. Den stora blomman kommer från Välkomstpaketet från Creative Club. Stämpeln är inköpt på PYhobby.se.

Det tredje kortet var en utmaning. Jag hittade ett brevpapper som jag började riva i. Tillsammans med pappret som N & N köpt på Panduro blev det riktigt bra. Inte min stil men det är bra att utmana sig själv. Det leder till utveckling. Blommorna från PYHobby.se och stämplarna från panduro.

Det fjärde kortet. Pappret inköpt på Tradera. Bandet från Creative Club. Stora blomman och brads från PYHobby.se . Ängeln fick jag av N & N, den är inköpt på Panduro.


Magnolia-stämpel och blomma inköpt på Stämpelgården.se . Bokstäverna fick jag i välkomstpaketet från Creative Club.


Pappret, blommorna och brads inköpta på PYHobby.se . Stämpel är en Penny Black clearstamps inköpt på Stämpelgården. Kortet är inte klart, det ska in någon text men det kommer när jag bestämt vem eller vad kortet ska användas till.


Kortet, nu upppiffat. Ska ges till en väldigt hjälpsam människa.


Detta kort är så JAG! Mina favoritfärger!! Pappret har jag fått av min kollega M. Banden är från Stämpelgården. Stämpeln är en Penny Black clearstamps. Bokstäverna är från alfabetet Vixen från QK. Blommorna från panduro.Det var dagens skörd. Jag har 3 kort som jag har gjort speciellt till några. De kommer under dagen då jag måste vänta på att posten gör sitt jobb!

Kimsan

Här kommer några lite äldre alster

Papper inköpt på Clas Ohlsson och dekorationer från något "göra-kort-set"


Papper inköpt på Tiimari. Kanter från Clas Ohlsson. Skumgummibokstäverna inköpta på Panduro.


Papper från Tiimari. Bokstäverna köpta på Panduro. Egenstansade blommor och gräs från QK.

Pappret minns jag ej vart det kommer från men jag gillar det skarpt. Stämpeln är en Magnolia, mina favoritmotiv förövrigt. Blommorna har jag köpt av min kollega M.


Stickers från Penny Black (tror jag), inköpta på Stämpelgården. Blommorna från Panduro, brads från kollega M.
Stansade bokstäver mha QK tången. Hello Kitty-stickers. Pappret inköpt på Tradera.


Pappren inköpta på Tradera, så jag minns inte vilket fabrikat det är. Magnolia-stämpel.Detta kort har jag piffat till nu för att ge bort till en person som hjälpt mig! Lägger in ett nytt kort senare när hon fått det.


Detta var allt för idag.
Jag har spelat badminton så jag kommer inte orka ta mig ner till pysselrummet idag. men imorgon är jag ledig på förmiddagen så då ska jag lägga ut fler kort och säkert pyssla något också.

Kimsan


4 maj

Passade på att pyssla igår när sambo tittade på hockey. Resultatet kommer senare. Det måste få dimpa ner i lådan först.
Idag kom lite nya inköp. Vann det på Tradera men det kommer från företaget PYHobby www.pyhobby.se .

Det är 2 stycken clearstamps (pepparkaksgubbe och Happy Holidays), små brads (hjärtformade) och stora brads (hjärtformade).

Min kollega M visade mig en sida idag www.karlssonscrapperi.se Så jag har lagt in en beställning där på lite saker. De hade jättefina papper. Visar kort så fort de kommer.

Ska kanske gå ner i rummet idag och kika efter lite inspiration. Vem vet, kanske gömmer det sig något i en låda?!

Kimsan

Solen skiner och pysslet skiner med sin frånvaro

Jag ska få besök av mina systrar och några andra släktingar idag.
Har inhandlat 2 nya alfabet till min stans på Tradera. Lägger in bilder på dem när de kommer. Har även shoppat lite brads och en stämpel som borde dimpa ner snart. Visar det när det har kommit.

Jag är med i en pysselklubb som heter Creative Club och varje månad så får man hem ett paket med pysselgrejer. Jag har bara fått välkomstpaketet ännu men jag var supernöjd med det innehållet.


Födelsedagskort till Lillasyster. Hon fyller den 16:e men får sin present idag när de kommer på besök.

Tjingeling
Kimsan

I dag ska det pysslas

Måste få ihop ett kort till min underbara lillasyster som når den aktningsvärda åldern 20. Ska titta i lådan och se om jag har något som jag tycker duger att piffa till eller så får det bli helt nytt från scratch.

Solen skiner så jag borde vara utomhus men det är svårt att pyssla då :)

Lägger ut resultatet senare när hon fått kortet.

Lite gamla bilderDet här kortet har jag piffat till nu så ni kommer få se ett annat resultat senare när jag gett bort kortet.

Nu ska jag starta dagen

Kimsan

RSS 2.0