Jag har sålt kort :)

Idag levererade jag 3 julkort till min kollega. Sedan levererade jag ett dopkort till vår skolassistent. Tyvärr missade jag att ta kort på dopkort (URKLANTIGT)

Ett av 3 julkort.

 

Kimsan


Blogcandy

Detta härliga blogcandy hittar du hos:
http://essmos.blogspot.com

Det kommer mera.....

Var nere i pysselrummet och såg att "senaste gjort"-hyllan var proppfull med kort. Här kommer en del bilder på vad som skapats.

Ytterligare ett julkort. Pappret är från panduro, sittande stämpeln Magnolia. Julkulan minns jag inte men den passar bra att låta stämplarna sitta på.

Lekt lite med två färger som jag gillar. Det ska dit text på detta kort men ännu har det ingen adress och därför ingen text. Stämpeln från hÄnglar & stÄnglar.

Detta kort knåpade jag ihop igår. Stämpel från magnolia. Laborerade med häftapparaten för dit sättning av banden. Mycket smidigare än att använda lim eller dubbelhäftande tejp.

Detta kort gillar jag skarpt och jag är riktigt nöjd. Stämplarna från Magnolia. Jag har målat bokstäverna med svart glitterfärg för att sedan förstärka med oranget glitterlim.

Det var allt för denna gång.....

Kimsan

Julkort

Veckan som gått har inneburit julkortsgörande för mig.
Här kommer några exempel på vad som har blivit ihop pysslat.Kimsan

shit pommes frites vad tiden går

Jag har hunnit blivit av med en hel del pysselsaker på Tradera & mer ska ut i dagarna. Jag har fotat en del som jag ska försöka lägga ut under morgondagen.

Jag är inne i ett stim av julkort. Lägger upp dem senare..

Kimsan

3D-lack & glitterlim

Jag har blivit KÄR i 3D-lack & glitterlim. Dessa produkter förgyller mitt liv just nu :)

Kimsan

Bort med gammalt och in med nytt

Efter att ha samlat på sig alldeles för mycket och i vissa fall ändrat inrikting så har jag idag börjat lägga ut pysselsaker på Tradera. Min önskan är att någon annan ska kunna få njuta av sakerna istället för att de ligger i mina lådor och skräpar.
Jag har inte för avsikt att ha massor av saker utan saker som jag använder just nu. Om jag om några år vill ha ett clearstamp-alfabete så får jag väl köpa ett då. Förövrigt har jag ett som jag använt & 2 som jag inte ens provat (dessa två ska nu säljas).

Har också två QK alfabet som jag inte använder men eventuellt är ett sålt.

Jag sucktar nu efter QK's DIESEL VILL HA!!!!!!!!!

Ska fortsätta att lägga ut saker imorgon. En del papper, band & blommor och massor av Fiskars clearstamps (som jag aldrig använt)

Ha en skön kväll, själv ska jag ner i pysselrummet

Kimsan

Bebisen har kommit

Vi har på jobbet gått en lång tid & väntat på vår kollegas bebis. I onsdags såg guldklimpen den nya världen & jag skickade i väg ett kort till föräldrarna.


Innan jag skickade dekorerade jag det med "Tilda" med hjälp av stickersbokstäver.

Kimsan

Idag har vi firat min pyssland kollega M

M fyller år i morgon så jag & J firade henne idag på jobbet. Jag hade pysslat ihop ett kort & så köpte vi en dosa av det väbehövliga till henne :)

Här kommer kortet


Igår köpte jag en ny kamera så förhoppningsvis är detta det sista kortet som inte syns så bra.

Kimsan

Pysslig morgon

Igår kom paketet från Stämpelgården med massor av mysiga saker.
Glitterlim i två färger, diverse stickers, en ny stämpeldyna och 6 Magnoliastämplar YIPPIE!!!

Har nu på morgen suttit och färglagt och fått massor av inspiration till att pyssla.

Har hittat en klasskompis från lärarhögskolan. KUL!! Hon är också en pysslare.
Kanske finns det ett samband mellan läraryrket och papperspyssel :) Någon som gjort en vetenskaplig undersökning på det????

Nej nu väntar hundar & sen jobbet!!

Kimsan
 

Anmälan är gjord

Idag har jag anmält mig till en scrapmara här i Västerås i slutet av oktober. Ser fram emot att pyssla i 10 timmar i streck.
Här kommer några bilder från pysseltider som varit:


Detta kort är gjort till en väldigt speciell person som hjälper mig mycket just nu.


Nya stämpelmotiv (urdålig bild tyvärr)

Ännu några nya stämpelmotiv


Magnoliastämpeln är ny för mig men jag föll för den bland många av mina magnoliastämplar. Blommorna har jag dekorerat med glitterlim så det blev lite bling & färg. Stämpelmotivet är färglagt med Promarker-pennor.

Ett beställningskort. Detta är framsidan

 
Insidan av kortet ovan.

Detta kort fort till min allra bästa vän i livet. Anna och jag har gjort så otroligt mycket tillsammans. Vi har gått i samma klass i 9 år och på gymnasiet levde vi det otroligt roliga livet!!!

Kimsan


Igår var en pysslig dag

Dels var jag tvungen att testa alla mina nya stämplar och dels så gjorde jag iordning kort som ska ges bort inom en snar framtid.
Ska ner i pysselrummet och ta kort på lite uppstämplade motiv. Min kärlek bara växer till Magnoliastämplarna. De är lätt använda och otroligt roliga att färglägga.

Har hittat många nya pysselsidor som jag ska kolla om det är okej att länka till. Kanske kan denna sida då bli lite mer sprid över nätet :)

Imorgon ska jag stå och sälja på Loppis & jag har tagit med mig en bunt kort att sälja. Kanske kan det också bli någon beställning.

Kimsan

RSS 2.0