Det kommer mera....

I dag kom det fler kort :) Sambo kom in med posten och då det var många brev/paket så fick jag känna om det var något jag fick öppna eller inte. Det jag fick öppna var ett paket med pysselsaker och ett brev med stämplar. Gissa om jag längtar till söndag.
I går lossnade pysseltorkan och det kom lite alster ur hjärnan.
Det är många som fyller år i dessa tider men jag har ännu inte bestämt vem som ska få vilket kort så därför visar jag dem.
Underbart söt stämpel. Tag från Panduro, grattispappret är från FORMAhantverk
Blomma och fjäril från Panduro. Stämpel Magnolia
Ännu en bedårande söt stämpel. Jag gillar henne skarpt.
Kimsan

I dag kom det ett till kort

Detta kort kom i celofanplast så jag ser framsidan. Jättehärligt kort!! Men jag vet inte från vem eller hur det ser ut inuti. *nyfiken*
I dag blev skorna klara så nu kan jag fota dem.
Har även lagt ut en del på tradera.
Här kommer lite av det:
Endast provstämplad. Var inte min stil.
Använda några gånger men fungerar hur bra som helst.
Lite bling!!
Kimsan

Det kom ett brev...

...i lådan idag och jag började öppna det men slutade lika snabbt. Såg att det var ett kort men mer såg jag inte. Kom på att JAG är näste man ut i födelsedagskort-kedjan. Jag fyller på söndag!!
Sambo tejpade ihop kuvertet igen så att jag inte kan gå och snegla. :)
Ska bli så otroligt roligt att på söndag få öppna massa handgjorda kort. LÄNGTAR!!! Kommer givetvis att visa dem här.
Jag har 2 projekt på gång just nu. Det ena är att fixa till ett par basketkängor till en tjej som älskar glitter och som fyller år i början av augusti. Köpte ett par helvita skor. Har nu målat dem med lila glitterfärg (även skosnörena), haft rosa stickels på kanterna och plösen och så blinghjärtan på tån och baksidan. Visar dem när de är klara.
Projekt 2 är ett grattiskort som ska skickas till personen efter mig i födelsedagskedjan. Så det får vänta ett bra ta innan det visas.
Kimsan

Födelsedagskort

http://divaaa.devote.se/blogs/5374119/aaaaaw--.htm

Trevlig sommar-kort

I lördags var jag och sambo bjudna till en kollega på fest. Passade på att göra ett litet kort till blomman vi hade med oss.
Kimsan

Tradera

Jag har inte hunnit pyssla något den senaste tiden. Stockholms vistelsen blev längre än anat eller jag fastnade i Vingåker några dagar extra. Nu laddar jag för 4 dagar loppis.
MEN jag har rensat i mina gömmor och hittat massor av saker som jag tror skulle glädja andra mer än mig. Dessa har jag lagt ut på Tradera.
Visar ett axplock här:
Kanske hittar du något som du vill ha : )
Kimsan

Har inte tid med pyssel

Jag har stått på loppis de senaste 3 dagarna och varit helt slut när jag kommit hem. Så inget pysslande för mig. I morgon åker jag på minisemster till Sthlm. Ska hjälpa mormor att packa/ rensa inför hennes husförsäljning och flytt.
Återkommer på torsdag nästa vecka.
Det kliar i pysselfingrarna.
Kimsan

RSS 2.0